Mijn favorieten

Kopen & Verkopen

 

Waarom een makelaar inschakelen
Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan ‘liefde op het eerste gezicht’. U kunt veel valkuilen tegenkomen op weg naar uw toekomstige woning. Daarom mogen niet alleen emoties een rol spelen bij het kopen van een huis. Deskundige begeleiding kan onnodige teleurstelling en financiële tegenvallers voorkomen. ATENZIJLSTRA adviseert u deskundig en objectief en wij ondersteunen u graag bij het maken van een goede keus.

Stapsgewijs naar de verwezenlijking van uw woonwens
ATENZIJLSTRA werkt volgens een beproefde methodiek waarbij u stap voor stap wordt geleid naar de woning van uw dromen. Aan de hand van een vooraf in overleg opgesteld plan van aanpak gaat het team van ATENZIJLSTRA voor u aan de slag. Immers bij de aankoop van uw woning laat u toch liever niets aan het toeval over

Het beste verkoopresultaat drukt zich nooit alleen uit in cijfers
Het verkopen van een woning is meer dan alleen het cijfermatige resultaat. De wijze waarop onze dienstverlening plaatsvindt is minstens zo belangrijk. De klantvriendelijke werkwijze, de informatieverstrekking en de afhandeling na verkoop. Stuk voor stuk punten waar het team van ATENZIJLSTRA in excelleert.