Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kerkstraat 8 in Vught 5261 CR

Kerkstraat 8

5261 CR Vught
Vraagprijs € 450.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Achter deze fraaie gevel zit een winkelruimte gelegen in een bijzonder gezellige straat in het centrum van Vught. Wat wij hier aanbieden is een commerciële ruimte met een bruto vloeroppervlak van ca. 200 m2 verdeeld over twee bouwlagen. De begane grond is groot ca. 120 m2 en boven is een prachtige ruimte eventueel voor een studio, voorraad of woonappartement en ca 80 m2. Met een frontbreedte van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Achter deze fraaie gevel zit een winkelruimte gelegen in een bijzonder gezellige straat in het centrum van Vught. Wat wij hier aanbieden is een commerciële ruimte met een bruto vloeroppervlak van ca. 200 m2 verdeeld over twee bouwlagen. De begane grond is groot ca. 120 m2 en boven is een prachtige ruimte eventueel voor een studio, voorraad of woonappartement en ca 80 m2. Met een frontbreedte van bijna 9 meter heeft dit pand een hoge attentiewaarde.

Koopsom € 450.000, -- kosten koper
Oplevering: beschikbaar in overleg
Bestemming: Volgens het vigerende bestemmingsplan heeft het pand de bestemming detailhandel, dienstverlenend of kantoor. Bij afwijkende bestemming/ gebruik dient huurder zelf toestemming te vragen bij de gemeente Vught. Voor eventuele vergunningen dient koper zelf zorg te dragen voor de benodigde vergunningen.
Staat van oplevering: In overleg met verkoper en gebruiker, de inrichting is evt. ter overname.
Voorbehoud: Alle genoemde maten en dergelijke zijn circa en verkoper behoudt zich het recht voor deze aanbieding te herzien.

De winkelruimte is voorzien van:
- Toiletpartij
- Pantry
- Stalen rolhek/rolluik
- Nooduitgang
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 450.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar toelichting in de loop der jaren gerenoveerd Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Verkoopoppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 130 m² Frontbreedte 837 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
200 m²
Verkoop vloeroppervlakte
120 m²
Frontbreedte
837 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Kerkstraat 8, 5261 CR Vught
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.